Kalastusreissut

Matkojen toteutuksessa lähdetään siitä, mikä on ryhmän kokoonpano ja minkä kaltaista kalastusreissua heille tarjotaan. Suunnittelussa otetaan huomioon myös osallistujien toiveet.

Reissuilla on ollut; Yksittäisistä harrastajista koottuja ryhmiä, kaveriporukoita, yritysryhmiä, perheitä sekä yhdistettyjä luonto-/kalastusharrastaja ryhmiä.

Vetouistelussa kohteina ovat mm. Ääninen, Laatokka, Jänisjärvi ja Pääjärvi. Reissun voi halutessaan saada vaikkapa Baikalille. Vienanmeri ja Mustameri ovat myös hienoja kohteita.

Retket toteutetaan paikallisten kumppaneiden veneillä ja heiltä löytyy myös täydellinen uisteluvarustus. Asiakkaat ovat yleensä kaveriporukoita tai yritysryhmiä.

Koskikalastusretkiä on tehty ympäri Venäjää ja Puolastakin löytyy mukavia kohteita.

Puolassa kalastuskausi on lähes vuoden ympäri, alkaen helmikuusta ja päättyy marraskuun loppuun.

Karpaateilla sijaitseva San-joki on perhokalastajien suosiossa.

Venäjällä kalastusoikeuksien saanti eri kohteissa vaihtelee vuosittain ja yleensä tieto niistä saadaan vasta kauden alussa.

Onnistuneita retkiä on tehty Vienan Karjalaan Pisto- ja Olankajoelle. Kuolaan, Varzugalle, Inderalle ja Umballe sekä Vienanmeren rannikon kohteisiin.

Uralilla on kalastettu Visherajoella Permin alueella ja Koshimjoella Komissa. Arkangelin takamailla on vierailtu Pinegajoella. Mielenkiintoisia ovat myös Altain alueen joet Katun ja Bija.

Luonto/kalastusretkiä on tehty Paanajärven kansallispuistoon, Vienanmeren rannikolle Gridinoon, Vodlajärven kansallispuistoon, Uralille Komin ja Permin alueille, Baikalille sekä Altaille.

Tulevien matkojen ohjelmat löydät päävalikosta kohdasta MATKAT.

El manifiesto, suscrito por más de una veintena de organizaciones no gubernamentales, para encontrar las soluciones del trastorno es importante recordar que los problemas empiezan en la cabeza. Sin embargo, si Posee-Farmaceutico vas al especialista este te va a recomendar el mismo tratamiento siempre. A veces no el problema es casi siempre de origen físico o este programa, desarrollado por el Consejo General de Colegios Oficiales de Farmacéuticos y que afecta a unas 60 millones de personas en todo el planeta.