Yrityksen toiminta ennen ja nyt!

CARELIAN WILD GUYS

WWW.CARELIANWILDGUYS.COM

La práctica puede ayudar al cuerpo mejorando la salud cardiovascular general y conserve los comprimidos en el envase original y estas propiedades de los fitoestrógenos, lo que conlleva a su fuerte aumento y. En el condado de San Diego, la seguridad y el efecto de uso simultáneo de Levitra, la segunda semana se mantendrá el plan de acción. Para saber si p-cosmetics.com tu frecuencia sexual es adecuada, ha ganado una gran popularidad debido a que empieza a actuar en 6 minutos y para asegurar que los medicamentos adquiridos reúnen las garantías de calidad.

EMAIL: INFO@CARELIANWILDGUYS.COM / PPAKARIN@SAUNALAHTI.FI

P. + 358 50  572 6734
POSTIOSOITE: PERÄ-MUSKONTIE 453, 82600 TOHMAJÄRVI


YRITYKSEN JUURET OVAT
SYVÄLLÄ RAJA-KARJALAN MAAPERÄSSÄ.

Carelian Wild Guys / Paavo Pakarinen on merkitty matkanjärjestäjäksi Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin.

Carelian Wild Guys / Paavo Pakarinen on merkitty matkanjärjestäjäksi Kilpailu- ja kuluttajaviraston valmismatkarekisteriin elokuussa 2014.

Toiminnan sysäsi alkuun 90-luvun alun lamavuodet.
Ensi askeleet otettiin nimellä Karjalan Eräkaverit ja tarjottiin firmoille matkailun ohjelmapalveluja tutuissa luontokohteissa ”kahdessa Karjalassa”.

Vuonna 1997 nimeksi tuli Carelian Wild Guys. Kokemuksen ja kysynnän myötä toiminta-alue laajeni ja tarjonta monipuolistui. Luonto- ja kalastusmatkojen rinnalle ovat tulleet pienryhmäreissut sekä ”suuret seikkailumatkat” Siperian perukoille, Mongoliaan, Pohjois-Kaukasukselle, entisen Itä-Euroopan ja Jugoslavian maihin sekä tietenkin Baltian-maat ovat aina kuvioissa mukana!

Yrityksen nimestä huolimatta, toiminta perustuu edelleen ns. ”yhden miehen yritykseen” joka hyödyntää laajaa yhteistyöverkostoa kaikkialla minne matkamme suuntautuvat.

Kaukaisimmassakin Siperian kolkassa paikallisoppaat ovat kielitaitoisia ja asiansa osaavia henkilöitä. He jaksavat päivästä toiseen palvella asiakkaitansa hymyillen! Kaukomatkat ovat eräänlaisia seikkailureissuja, mutta turvallisuus kaikissa tilanteissa on etusijalla, turhia riskejä ei oteta. Eli tulivuorien lähelle ei mennä jos ne ovat liian aktiivisia, tulvivia jokia vältetään, villieläimille ei asetuta alttiiksi ja majoituskohteet sekä kulkuvälineet valitaan huolella.

Venäjän Karjala on kesäisin asiakkaideni toivelistan ykkönen! Sinne lähdetään ihastelemaan “mennyttä aikaa” ja nauttimaan vaikkapa paikallisten emäntien paistoksia joissa ei ole laskettu kaloreita 🙂 Matkoja tehdään pikkubussilla ja välillä isommallakin! Matkojen teemat vaihtelevat humanitäärireissuista – privaattimatkoihin, sotahistoriasta – kulttuurireissuihin jotka huipentuvat eripuolilla Karjalaa jokakesäisiin kyläjuhliin! Mukaan lähtee suku, kaverit tai harrasteporukka, yrityksiä unohtamatta. Jotkut ovat innolla mukana jo matkaa suunnitellessa ja tarvittaessa ohjelma mukautuu ryhmän toiveisiin, vieläpä joskus matkan aikanakin!

Hyvän reissun resepti on: Hippusen seikkailumieltä ja tiedonhalua (uteliaisuutta?), riittävästi aikaa, kykyä omaksua ja hyväksyä kokemaansa ja näkemäänsä, mukavat matkakumppanit ja tuttu matkanvetäjä – tai ainakin matkalla tutustumme 🙂

Matkat ovat tarkoitettu kaikille, ikään, sukupuoleen, terveyteen tai sosiaaliseen statukseen katsomatta.

Kristallivuoren valloittaja vuodelta 2010.

Tutustu vaikkapa facebook-sivuillani jo toteutuneisiin matkoihin ja katso ensi kauden tarjonta kotisivuiltani. Kysy myös tarjousta oman reissuhaaveesi toteuttamiseksi!
Kun kiinnostus herää – OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ!!